Ipari kerítések


Táblás kerítés

Táblás kerítés horganyzott + ponthegesztett

Táblás kerítés horganyzott + ponthegesztett

Ezek a termékek magas színvonalúak, melyek a maguk eleganciájával egyszerű és gyors telepítésükkel a kerítésrendszerek csúcsa. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyártási csarnokok, parkok, iskolák, sportarénák és stadionok elkerítésére.


thumb.php-23

Drótkerítés

A négyszögletes szövetek a klasszikus kerítésszövetek közzé tartoznak, melyek a standard kerítés kivitelezéséhez tartoznak. Horganyzott acél vagy horganyzott acél +PVC bevonatú drótból készülnek. Ezek a felhasznált alapanyagok lehetővé tesznek olyan szövetek gyártását, amelyek minden követelményt tudnak teljesíteni a felhasználás, élettartam és az esztétika szempontjából.


 

 

 

thumb.php-32Vadháló

A vadháló az egyik legtöbbet használt szövetek közé közé tartozik. Sajátos felépítése miatt (a szemek nagysága nagyobbodik felfelé) főleg a vadállatok, nagyobb és kisebb állatok védelmezésére egyaránt szolgál. Könnyen raktározható és könnyen felszerelhető. Tökéletesen követi a terep egyenetlenségeit, ezért is ideális a dombos területeken való alkalmazása. Drótvastagságok 1,6 /2,0mm; 1,8 / 2,2mm; 2,0 / 2,8mm, ill. 2,2 / 3,1mm.


 

thumb.php-35Bordaszövetek

A bordaszövetek hullámosított drótból készülnek és a megfelelő összeszövéssel egy masszív szövetet kapunk amely széles felhasználási skálán alkalmazható. A szemek többnyire négyszögletűek. Használhatók a kerítésrészek kitöltésére, balkonrészek kitöltésére, forgó motor burkolatokra, felvonók elkerítéséhez, dekorációkhoz.


 

thumb.php-40Hatszögletű szövet

A klasszikus szöveteket a standard kerítésekhez használhatók. Jellemző rájuk a nagy esztétikai tulajdonság
és a hosszú élettartam. A hatszögletű szöveteket az állat – és a madárketrecek bekerítésére használjuk, továbbá
a baromfi mobilis ketrecek gyártására.


 

 

thumb.php-13Ponthegesztett kerítés

A ponthegesztett kerítés tüzihorganyzott acél, jól hozzátapadó műanyaggal bevont drótokból készülnek. Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez.


 

thumb.php-29Szögesdrót

A szögesdrót a legismertebb vagyonvédelmi eszköz mindenki számára.


 

thumb.php-36

Fémszövetek és hálós szövetek

A fémszövet sima keresztszövés (vászonszövés): minden egyes vetülékhuzal minden egyes lánchuzallal való kereszteződésének
a kombinációja. Ezek a fémszövetek főleg sziták, rostok gyártásánál használandók. E mellett lehet rágcsálók és rovarok elleni szitának
is használni , valamint az építőiparban a betonsarkak megerősítésére is alkalmazható.


 

IMG_2911Szőlészeti oszlopok/huzalok

Szőlőhuzalok, szőlőoszlopok, feszítők