Miért pont minket válasszon?


Újra és újra felmerül Önben ez a kérdés?..egy tulajdonos véleményét itt megtekintheti! Több éves tapasztalat

Számtalan gyártó által forgalmazott terméket kipróbáltunk már! A legjobb minőségű / ár-érték arányú termékeket tartalmazza az árlistánk. Fontos, hogy minden terméknél maximálisan elégedett visszajelzést kapjunk! Nem titok, volt már példa nem megfelelően felhasznált kerítésre negatív visszajelzés, ezért hoztuk létre tudástárunkat, illetve alkottuk meg az összes telepítési segédletet / útmutatót! Maximálisan törekszünk arra, hogy minden szakszerű információt megfelelően és precízen tudjunk átadni ügyfeleink számára.

Segítőkész kiszolgálás / ügyintézés

Kiváló termékeink mellett, szakszerű segítségnyújtást biztosítunk minden Ügyfelünk számára. Elrettentő példaként említhetjük meg a ‘multikat”, ahol sajnos az Ügyintéző alkalmazottak 90%-a nincs tisztába a termékkínálattal, illetve az adott termék felhasználási területével. Törekszünk arra, hogy minden segítséget nyújtó Ügyintéző maximálisan szakszerű információt tudjon biztosítani Ön számára.

Kényelmes és Gyors rendelés

Online rendelhető termékek mindegyike található raktárunkban, így amennyiben szüksége van valamilyen kiegészítőre (oszlop, kapcsok, rögzítőelemek),a GLS futárszolgálat 24órán belüli kézbesítést garantál!

Háztól – Házig lehetőség

A kerítés paramétereit tekintve, már alapból nem kis terjedelmű áruról beszélünk. Fuvaros partnereinknek köszönhetően szinte bármilyen áru szállítását lebonyolítjuk! Manapság már mindenki szeretné kényelmesen megrendelni kerítését, akár fotelből is :). Referenciaként büszkélkedhetünk több mint 100, nagy mennyiségű (több tonna) szállítmányra az ország több pontjára!

Kérdése maradt? Tegye fel bátran!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.