Melyik a leggyorsabb és legtartósabb kerítés? Itt a válasz!


Melyik kerítés típus a legtartósabb és leggyorsabb? ITT A VÁLASZ!

 

Számos megrendelő igényt tart a gyorsan telepíthető kerítésre. A termékeink közül három nagy típust említenék meg, ami teljes egészében megfelel a feltételnek.

1. Táblás kerítés

Táblás kerítés horganyzott + PVC ZöldA táblás kerítésnek számos előnyei vannak. Elsősorban kiemelem a minőséget és a tartósságot. A kerítéseinket táblákban horganyozzák majd kádakban mártott PVC bevonatot kap. A kerítés telepítése a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban történik, hogy miért? A megfelelően legyártott alapanyagok miatt. A kerítéspanel egyszerűen összefoglalva két oszlop közé, bilincsekkel illeszkedik, így tartós masszív kivitelt eredményez. Táblás kerítés árlista itt!

2. Ponthegesztett kerítés

Ponthegesztett kerítésSajátos esztétikai tulajdonsága miatt, magasan ajánlott a ponthegesztett kerítés. A ponthegesztett kerítés vékonyabb drótból készül mint a táblás kerítés, így egyértelműen alacsonyabb a stabilitása. A ponthegesztett kerítést olyan területekre ajánlott építeni, ahol nem éri terhelés. A kerítés telepítése gyorsan és egyszerűen történik, tekercsekben raktározható, így az építési folyamatot megkönnyítve, masszívan kezelhető kerítés. Ponthegesztett kerítés árlista itt!

 

3. VadhálóVadháló

A vadháló építése és raktározása tekercsekben történik. A vadháló két legfontosabb tulajdonsága, hogy gyorsan telepíthető és alacsony árkategóriába sorolható. Legtöbbször nagyon nagy területek elkerítésére használják, pl: autópályák, erdők, mezők, legelők elkerítésére.

 

Kérdése maradt? Tegye fel bátran!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.