Oszlopok, kapcsok, rögzítőelemek

Milyen kiegészítők kellenek a kerítés építéshez?

Milyen kiegészítőkre lesz szükségem, ha kerítést szeretnék építeni? Milyen kerítéstípushoz milyen kiegészítők választhatók?

Kiegészítők táblás kerítés építéséhez

Bilincs GALAXIA oszlopokhoz
Bilincs GALAXIA oszlopokhoz

Megpróbálunk szélekörűen felhasználható rögzítőelemeket forgalmazni annak érdekében, hogy ügyfeleink már meglévő oszlopaira is teljesen biztonságosan rögzíteni tudja a kerítés táblákat.

Ezáltal lehetősége van rögzíteni már meglévő fa, fém, akár beton oszlopokra is. A széleskörű felhasználhatóság nagymértékben megkönnyíti a kerítés építést.

Rögzítéshez felhasználható:

  • Bilincsek (kör oszlophoz)
  • Bilincsek (zárt szelvényhez)
  • INOX hídrögzítő
  • „U43” komplett felfogató
  • További rögízőelemeket illetve specifikációkat a kerítés építéséhez az árlistánkban talál.

Kiegészítők modern panel kerítés építéséhez

A modern panel kerítés a kovácsoltvas jellegű kerítések közé tartozik. A kerítés építése itt is nagy figyelmet igényel. Számos esetben az ügyfelek beton elem közé szeretnék telepíteni a modern panel kerítéseket. Természetesen erre is van lehetőség.

2 rögzítési kiegészítő modern panel kerítéshez:

  • Betonozható rögzítőkapocs
  • Bilincs, fém oszlopok esetén

Kiegészítők gabion, kőkosár építéséhez

A gabion kőkosarakat, kőboxokat téglatestként kell elképzelni, vegyük például a szabályos kockát. Hat oldalból áll, a gabionokat táblákban áruljuk, ami a példánkban megfelel egy oldalnak. Az oldalak egymáshoz való rögzítése a feladatunk. Az élek mentén egy összefogató spirál segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük ezt a feladatot. Lehetőségünk van az oldalakat belülről egy feszítő dróttal összefogatni a stablitás érdekében, ami a kövek feltöltése után nem lesz látható.

gabion, kőkosár, építés Gabion kőkosár építés

Eredményes kerítés építést kívánunk!

Kérdése maradt? Tegye fel bátran!

[su_button url=”http://www.arvai-kerites.hu/kapcsolat/” style=”bubbles” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round”]Kérjen személyre szabott ajánlatot MOST![/su_button]

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top